Stanley Sussenbach

🎤 Stanley Sussenbach Audioprodukties

Jingles – Reclamespots – Intro’s – Voice Over
Audio voor telefoonsystemenℹ️ Informatie🔊 Stemdemo

Informatie

Hallo !

Al van jongs af aan ben ik bezig met geluid, techniek en natuurlijk mijn spreekstem. De tijden zijn veranderd en er is tegenwoordig heel veel mogelijk. Graag maak ik voor jou dan ook met mijn klinkende stemgeluid en eigen homestudio een volledige produktie op maat, kant en klaar geleverd en voor een normale prijs!

Ik ben hier als bedrijfje mee begonnen in 2007 en ik  heb er nog steeds heel erg veel plezier in. Elke opdracht is weer iets nieuws creatiefs wat ik mag gaan doen. Vaak zijn stemmen en volledige produkties erg duur met allerlei haken en ogen waardoor klanten afhaken. Ik vind dat zonde. Lage tarieven en een flexibele werkwijze hoeven echt niet ten koste te gaan van de kwaliteit! En erg belangrijk: Ik vind het leuk om te doen en dat hoor je dus terug in het eindresultaat….

Dit is wat enkele klanten over mij schrijven:

Bent u op zoek naar een goede stem en iemand met passie, dan bent u bij Stanley aan het goede adres. Hij communiceert perfect, is vriendelijk en denkt mee. Ik heb zelf een geluidsstudio, maar stemwerk besteed ik uit aan Stanley. Het resultaat is altijd wat ik er van verwacht: Goed, goedkoop en snel. Beslist een aanrader, Riny Assink 

Stanley heb ik ervaren als een hele goede producer en goudeerlijk. Hij doet wat hij zegt en binnen 48 uur vaak sneller heb je je jingles binnen die je bij hem besteld hebt. Ik heb ongeveer 40 jingles bij hem afgenomen voor mijn internet radio,  www.houseofrespect.nl gaat u eens luisteren en u kunt zelf het professionele werk van Stanley horen!

Zeer tevreden: Stanley reageert snel, houdt zich aan de afspraak, levert snel en goede kwaliteit! De prijs/kwaliteit verhouding vinden wij in elk geval uitstekend en komen zeker bij hem terug! www.coriotrading.com

Ik heb bij Stanley al verschillende keren  jingles  laten maken en ik moet zeggen tot nu toe ben ik nog steeds heel tevreden. Het is goed en niet duur en het zijn hele mooie opnames.  Johan – Scheldemond FM.